Yeeeeeeeeeeees!!!

Nu har det äntligen slöppt så glad jag blev när jag fck beskedet. Jag har blvit antagen till söderslätts fotbollsgymnasiums uttagningar till fotbollsklass, äntligen kommer allt bli bra igen jag har fått tillbaka glöden för fotboll. Nu får vi bara hoppas att det går bra på uttagningen oA-laget, F1 och F2. Det ser ljust ut för alla de tre lagen om inte jag har hört fel, om jag har gjort det får ni ursäkta mig (A). Eller jag måste prata lite till om fotbollen nu när jag har kommit in till uttagningarna så måste jag börja träna för fullt nu så alla som läser detta från min bowlingklubb tro inte att jag sviker er nu men det kommer förmodligen bli lite mer fotboll än bowling under den kommande tiden. Men jag ställer  upp så mycket jag kan det ska ni veta det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra så länge jag spelar.

Ha det bra allihopa hoppas ni inte tyckte jag var egocentrisk i detta inlägget men var bara tvungen.

Peace Out (Y)

Läääängtar!!

Hej hej allihopa igen! Idag har jag spelat match och vi vann idag igen. Jag spelade inte så jättebra men det är sånt man får ta. Sen följde jag med D-laget till lund där dom skulle spela match, så att jag kunde peppa dom till en visst där med. Idag har man gjort slut med sin flickvän känns faktiskt bra, det är den enda gången jag har sagt så eftersom att det har inte varit alls bra och jag har tappat fler och fler känslor för den personen. Men men nu tänker ni säkert vad det var jag längtade till?

Jo så här är det!! Det första jag längtar till som fan det är till den 4 April då Malmö FF spelar sin första match i Allsvenskan i år mot BK Häcken borta "dessvärre lite tråkigare"!!

Och det andra jag längtar efter är till påsklovet då jag,Nerbring och Calle ska till Danmark för att spela en bowlingtävling där, jag tror det kommer att bli riktigt kul Vi får hoppas på det bästa.

Sen hände det som var det värsta som kunde ha hänt under denna helgen!!!!!!!!!!!! MANCHESTER UNITED har förlorat igen :'(. Jag vet inte vad jag ska säga.

Kommentera gärna om vad ni vill att jag ska skriva om.

Ha det bra allihopa, Peace Out Homies<3

Fotboll & Bowling

Jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med fotbollen. Jag vill spela fotboll och alla mina tränare och gamla tränare säger att jag har stor talang och stor potential att bli riktigt duktig som målvakt.

Jag tar gärna emot råd och annat positivt snack.

Sen har vi bowlingen som bara har gått bättre och bättre hela tiden. jag vet inte riktigt hur mkt jag ska satsa på det för jag vet inte hur duktig jag kan bli. Men det gäller att vara bestämd och just nu har jag bara som mål att ha riktigt kul när jag står på banorna. Vill tacka alla som har hjälpt mig inom bowlingen.


Ha det gött allihopa// Robin "Släggan" Johansen

Mår inte alls bra:(

Igår va en riktigt kul dag, man chilla lite i skolan och tog det lugnt med polarna. Sen stack man hem så kom flickvännen efter någon timme av att bara ligga och glassa i soffan. När man hade myst en stund med flickvännen var det dags att dra till stan, för hon skulle köpa lite grejer. Sen träffade man kim, jessica och patrik i stan oxå. Så stack vi in på BK för att käka och vi satte oss där uppe,  och alltid när man är i stan med kim, jessica och patrik och flickvännen så är det kul. När jag och älsklingen hade beställt mat och skulle gå upp och sätta oss så hade redqan de andra satt sig. Och i början var det lugnt vi skrattade och sånt sen började spåra ur, Kim hämtadde sugrör och papper och börja skjuta papper på alla och då skulle inte jessica och patrik vara sämre så dom gjorde samma sak, haha det blev helt sjukt. Efter det gick vi ut på stan igen för att vänta på palle och hannes för att jag, palle och hannes skulle iväg och träna amerikansk fotboll.

När palle och hannes kom var det dags att sätta sig på bussen för att röra sig mot träningen. Det var bara sån prova på träning för oss men shiiit vad det var jobbigt, jag har tränat i hela mitt liv men det var fan det värsta jag någonsin varit med om.
Efteer träningen stack jag och älsklingen och palle till kockums för att träffa Schultz när han spelade hockey.
Jag och älsklingen blev skjutsade hem av Schullans bror sen och när vi kom hem så mådde jag så jävla dåligt så det knappt är sant. Mådde riktigt illa, visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men tills slut gick vi och lade oss i sängen och där låg jag vaken hörde att älsklingen somnat, och när klockan var 00:10 sprang jag upp på toa och kräktes inte najs kan jag säga.
Har inte varit i skolan idag för  att det är bättre jag frisknar till helt innan jag går dit.


Hoppas man frisknar tills imorgon för att då är det tvåmanna tävling och familjefejden. Det kommer ju bli sjukt kul:D



Ha det bra alla läsare // Robin Johansen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0